.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Неостаряващата София Лорен става на 80 години

LadyZone.bg | преди 4 години
Своята 80-годишнина София Лорен реши да отпразнува по един различен начин - с издаването на книга с мемоари

Ако някога сме си представяли, че остаряването може да изглежда красиво и величествено, то нека някой ден да остареем като София Лорен. Днес, 20 септември, неувяхващата италианска актриса навършва 80 години, но всъщност никой не би й дал толкова. Над 80 филма и над 60 години филмова кариера са нещо, за което би й завидяла всяка новоизгряваща холивудска актриса. Да не говорим за Оскар-ите, Златните глобуси и неизборимо количество признания под формата на статуетки и отличия...

Размисли от София ЛоренПонеделнишка доза звездни цитати...

Своята 80-годишнина италианската киноикона реши да отпразнува по един различен начин - с издаването на книга с мемоари, разкриваща пътя й от бедността към славата и богатството. Четивото от 300 страници е със заглавие "Вчера, днес и утре - моят живот".