.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Нели Хаджийска и нейната най-добра приятелка

LadyZone.bg | преди 5 години
Нели и Мария. Снимки: Личен архив
Искам да й благодаря за това, че може да остави децата си и да дойде вкъщи, за да си говорим цяла нощ, а след това да носи безсъние по очите си заради мен!

В месеца на женското приятелство поканихме Нели Хаджийска ("Търси се") да разкаже за най-добрата си приятелка. Четете внимателно текста, защото ако искате да спечелите подарък от H&M, трябва да посочите кой аксесоар принадлежи на описаната по-долу дама. И така...

Кратка история на вашето приятелство:

Коя е тя?
Тя е Мария Писарова, на 35 години, майка на 3 момчета, родени в рамките на 5 години – т.е истинска героиня! Художничка е, а картините й са толкова абстрактни, щури и неповторими, колкото е и самата тя.

От кога се познавате?

Нашето приятелство датира от първи клас!!! Още в първият учебен ден си я избрах с думите "Момиченце, мога ли да те хвана за ръка?" и до днес не сме се пускали никога! Карма ли е, съдба ли – не знам, но със сигурност нашата огромна обич и приятелство е свише!

Нели ХаджийскаКакво ви сближи и ви направи наистина приятелки?
Ние пораснахме заедно, просто изживяваме животите си заедно... от първи клас досега е присъствала във всички трудни и щастливи моменти в живота ми, т. е. близо 30 години сме истински заедно. На 18 години се ожени за моя първи братовчед Милен и така ми стана и роднина. Години след това тя ме запозна със съпруга ми, а сега е кръстница на сина ми!

Какво наистина обичаш в нея?
Обичам всичко в нея! Обичам смехът й, лудостта й, силата й, обичам душата й – тя има изключителна ценностна система, почти в онзи библейския смисъл на думата и винаги е могла да бъде и мой коректив. Имам й пълно доверие, мисля, че ни свързват невидими въздушни мостове, по които се спуска информацията една за друга и дори не е нужно дълго да си говорим, за да се разберем. Иначе обичам умението й винаги да ме разсмива – с нея винаги се смеем на всичко, успяваме да се надсмеем дори и на най-трудните моменти и най-големите драми – смехът - това си е нашата лична терапия!

Внимание! Ако искаш да участваш в играта на H&M и LadyZone.bg, посочи като коментар под статията кой аксесоар принадлежи на Мария! Към аксесоарите >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите