.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Лили Иванова засне фотосесия в компанията на топ балетисти

Даниел Димитров | преди 1 година
В компанията на певицата са Никола Арнаудов, Емил Йорданов и Васил Дипчиков

Лили Иванова засне артистична фотосесия заедно с трима от най-добрите български балетисти.

В компанията на певицата са Никола Арнаудов и Емил Йорданов от Софийската опера и балет, и Васил Дипчиков (балет „Арабеск“).

Българинът Васил Дипчиков е финалист в танцово шоу в УкрайнаРоден балетист пребори конкуренти от 23 държави и стана звезда в украинско танцово телевизионно шоу.

Фотограф на проекта е Костадин Кръстев-Коко. За грима Лили за пореден път се доверява на Кирил Чалъков, както и на Милена Димитров-Фифи – за косата си.

Стайлингът е на самата Лили, която отново демонстрира отличния си вкус към модата, съобразен както винаги с най-новите тенденции. Заради снимките звезда смени шест тоалета.

„По време на 4-часовата фотосесия в студио Creative hall поп иконата демострира перфектна дисциплина“, посочиха от екипа.

Друга новина около най-голямото име в българската поп музика е, че нейният хит „Ти сън ли си“ (1971) звучи в един от най-новите български филми – „Безкрайната градина“.