.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Гледайте неизлъчвани откровения на дядо Добри във филма "Тихият ангел"

LadyZone.bg | преди 12 седмици
Вдъхновяващата история за смирението на духа и непрестанната вяра, че доброто е господар на света гледайте на 26 април от 18 ч. по bTV

В навечерието на един от най-светлите християнски празници bTV представя една история за смирението, любовта към Бог и вярата на „светеца от Байлово“ - дядо Добри. Телевизионната премиера на документалната лента „Тихият ангел“, ще се излъчи на 26 април в 18 часа по bTV.

„Тихият ангел“ разказва за живота на дядо Добри в поредица от интервюта с хора, чиито съдби са преплетени с неговата. Във филма са включени уникални архивни кадри, както и неизлъчвани досега откровения на Дядо Добри.

"Дядо Добри – светецът от Байлово" представя историята на Божия служител без расоПрочетете откъс от книгата на Борислав Радославов

„Светецът от Байлово“ преживява две войни, смяната и налагането на новите политически режими, както и страстите на новото време. По време на Втората световна война, в която губи близките си, Добри Добрев остава съвсем сам и объркан. Тогава открива Господ. От този момент нататък „светецът от Байлово“ променя изцяло живота си, като се отказва от всичко материално и временно и отдава живота си на една велика мисия в името на доброто.

Дядо Добри почина на 103 годиниПочивай в мир!

Старецът с чисто и голямо сърце, успява да събере средства за реставрирането и построяването на редица църкви и храмове в България.  Дядо Добри е човекът, който допринася най-много за реставрацията на катедралата „Св. Александър Невски“, като става най-големият дарител в историята на храм-паметника.

Освен проследяването на необикновената мисия на дядо Добри в емоционалния разказ са включени личните истории на близки до него хора, както и неизлъчвани досега откровения за измеренията на доброто и любовта към Бог от първо лице.

Филмът насочва фокуса върху въпросите, свързани с истинските неща в живота. 

 „Тихият ангел“ (The silent angel),

Копродукция между България, Германия и Съединени Американски Щати, 2018 година;

Документален, биографичен;

Режисьор: Неди Джон Крос

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите