.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Албена Павлова: Рангел от "Столичани в повече" не е идеален, но любовта рядко търси идеала

Росица Николова | преди 22 седмици
Снимка: Росица Николова

Срещаме се с актрисата Албена Павлова на снимачната площадка на сериала "Столичани в повече". Леко изморена е, настинала, но увила плътен шал в цвят горчица на шията си и с целия си чар на жена и актриса, се потапя в разговора ни. От думите й не оставя и капка съмнение, че се е потопила в ролята си изцяло и има сили да преодолее всичко - от дребна кихавица до ...

Семейство Маркови: Задружнo. Шумно. Интересно.Представяме ви Албена, Емил и Мина, които със сигурност сте виждали на театралната сцена или на малкия екран. Сега са наши гости и ни разказват повече за тяхното семейство, za живота, любовта и изкуството да бъдеш актьор. Среща, изпълнена с много добро настроение по време на която научихме и новина свързана със светлото бъдеще на талантливата им дъщеря – Мина

Албена Павлова
Снимка: Росица Николова

Любовта каква част от живота на твоята героиня Гълъбина от „Столичани в повече“ е?
Тя е жена, която се е посветила изцяло на семейството си. Такова решение може да вземе само човек, който е движен от любов. В основата на това решение стои саможертвата – да се откажеш от собствените си амбиции и кариера и да застанеш до мъжа, когото обичаш (бел. ред. Рангел Чеканов от "Столичани в повече"). Това е жертвоготовност, която не може да бъде направена насила. Случва се само ако истински обичаш мъжа, до когото си застанала и му вярваш.

Че тя обича ли го наистина?

Да, толкова дълъг семеен живот без любов не става. Просто няма как да се получи. Ако няма любов между двама, но те все пак положат усилия да съхранят семейството, то това може да се изроди в нетърпимост и агресия. Дори в желание да отровиш живота на другия, заради това, че те е хванал в капана си и те е затворил в клетката на семейството.  

Албена и Мина - за пакостите, кучето Рая и Баба КоледаМайка и дъщеря в един откровен и забавен разговор за нещата от живота извън екрана


Знае ли Гълъбина Чеканова какво е любов?
Любовта има най-различни проявления. Рангел не е идеалният съпруг, но любовта рядко търси идеала. Казват, че е сляпа. И те двамата са едно от потвържденията. Но това не означава, че няма да бъдете изненади в 13-сезон с нещо ново в тази посока.

Албена Павлова
Сцена от новия сезон на "Столичани в повече". Снимка: Росица НиколоваЩе покаже ли тя нещо ново от характера си в новия сезон?
Да, тя предприема нещо. Взема едно решение, което води до голяма промяна в живота й. Случва се нещо много интересно и неочаквано. Много значимо!