.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Фейсбук работи по технология за четене на мисли

Евгений Милов | преди 2 години
Тайното подразделение "Building 8" търси нови технологични продукти, които да спомогнат мисията на Фейсбук за свързване на света

Технологичното подразделение "Building 8" на Фейсбук работи по създаденото на нова технология и устройство за четене на мисли.

За целта екипът търси Инженер по интерфейса мозък-компютър с научна степен доктор по неврология, както и Инженер по визуализиране на мозъка за проект в областта на неинвазивната технология на невровизуализацията.

Фейсбук

Според обявите за работата, "Building 8" ще работи върху създаване на нови технологични продукти, които да спомогната мисията на Фейсбук за свързване на света.

Още през 2015-а създателят на най-голямата социална мрежа Марк Зукърбърг изрази надежда, че в близко бъдеще хората ще могат да си предават мислите директно едни на други благодарение на технологиите. 

Фейсбук
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите