.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън – много близки

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: Getty Images
Филмовата двойка разкри интимни подробности за сексуалните сцени в еротичното кино продължение "Петдесет нюанса по-тъмно"

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън разкриха интимни подробности за сексуалните сцени в еротичното кино продължение "Петдесет нюанса по-тъмно", споделяйки:

"Срещнах Дакота за първи път пет седмици преди снимките за първия филм. Сега три години по-късно с нея сме много близки. Имаме невероятна обич и уважение по между си. Големи приятели сме и това доста улеснява нещата, тъй като е много по-комфортно и за двамата".

"Секс сцените не бяха толкова вцепеняващи, както снимките на първия филм. Никога не е лесно да ги изпълниш, но с Джейми станахме толкова близки, че ни помогна да ги направим наистина специални".

Джейми Дорнан и Дакота Джонсън
Снимка: Getty Images

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите