.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Dronescapes предлага спиращи дъха снимки на света от птичи поглед

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: Dronescapes: The New Aerial Photography from Dronestagram
Разгледайте новата книга на платформата за дрон фотография

Интернет платформата за фотография Dronestagram не спира да представя невероятни кадри от птичи поглед на целия свят, заснета с набиращите все по-голяма популярност дронове.

Dronestagram сега обединява усилия с фоторедактора Ayperi Karabuda Ecer, за да компилират едни от най-невероятните гледни точки и спиращи дъха пейзажи в красива книга - "Dronescapes: The New Aerial Photography from Dronestagram".

Изданието представя внимателно курирана селекция от убийствени кадри, разкриващи красотата и чудото на планетата, заснета с дрон камера. Можете да си купите копие от Dronescapes в Amazon на цена от 23,72 долара.

Като допълнение към фотокнигата, Dronestagram обяви международен конкурс за фотография, в който можете да се включите до 30 юни. Вижте едни от запомнящите се участници в миналогодишното издание на надпреварата!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите