.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

#DigitalKidZ 2015 – свят където малки и големи се учат взаимно

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Newtrend: Media - Marketing - Events/DigitalKidZ
За изкуството да вървиш в крак с времето, за дигиталния свят и за всичко, което научаваме едни от други – независимо от възрастта

Независимо дали сме 5, 10, 20+ години, всеки един от нас се учи. С всеки следващ ден откриваме нови хоризонти, обогатяваме общата си култура и като деца се възхищаваме на напредъка на новите технологии.

#DigitalKidz е свят където малки и големи се учат едни от други. Там няма невъзможни неща. Богатството е голямо, а преживяването... безценно.

За първи път Ladyzone.bg бе част от това изключително мероприятие, обединяващо ни в името на науката и себереализацията. Всеки ден е повод да се учим да бъдем по-добри деца, родители... хора. В реалността, която наричаме живот промяната е единственото константно явление. Затова е много важно да сме винаги в търсене на нови решения за един по-добър живот.

Приближавайки централния вход на Националния Дворец на Културата, където се проведе третото поредно издание на конференцията за деца и технологии – Digital KidZ, усетихме енергията, която се носеше във въздуха. Вълнуващо усещане, че ни очакват изключителни моменти.

Оказахме се прави. Щом прекрачихме прага на фоайето, навлязохме в богатия свят на Digital Kidz, където семейството, знанията и технологиите са на първо място.

Да, организаторите от Newtrend Media Marketing Events, под патронажа на Ивелина Атанасова, основател на Digital KidZ и собственик на NewTrend Events, бях помисли за всичко и оправдаха високите ни очаквания. Предвид ранния старт на конференцията, на място бе осигурена здравословна закуска, приготвена с много любов от Kitsch'n egg. Всички ние имахме удоволствието да дегустираме кулинарните произведения на Йоана Тодорова. В интерес на истината ни беше трудно да изберем какво по-напред да опитаме – солен кекс с босилек или приятни гурме омлети, поднесени под формата на мъфини. Затова си взехме и от двете, като задължително си оставихме място и за една прясна ябълка, така че сутрешното ни меню да бъде балансирано. За по-големите от нас имаше и ароматно кафе, което ни помогна да започнем деня с още по-широка усмивка.

В очакване на официалното откриване имахме възможността да обиколим и любознателните кътчета, част от микрокосмоса Digital Kidz. Натъкнахме се на литературния свят Colibri, където открихме най-новите заглавия, излязли на българския пазар; също така...

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите