.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Блага вест #2 - По-добре зеленчуци и любов, отколкото угоена крава и омраза

LadyZone.bg | преди 3 години
Ще я откриете в аромата на току-що отчупено парче гореща питка

Любовта може да е топла и питателна супа, но може и да е сух кокъл. И в двата случая обаче е – Любов! А това ще направи и най-лошата, остаряла, еднообразна и зле сготвена храна – вкусна. Защото любовта е тайната съставка, която слагат в манджите си най-великите готвачи – от мама до Феран Адриа.

По-добре е ястие от зеленчуци и да има любов, отколкото угоена крава, заедно с омраза.

Добавяйте лека усмивка към сутрешното си кафе, добра дума към обяда и поглед с много обич към вечерята. И бъдете сигурни, че дори кафето да е в пластмасова чашка, обядът – постна яхния, а вечерята – притоплена от вчера, те ще бъдат по-вкусни от най-засуканото ястие от молекулярната кухня.

Блага вест #1 - Ако имаме очи за малкото, ще ни бъде дадено и многоЗащото малкото е сладко. От много сладко, може и да ни загорчи.

Любовта никога не я записват в списъка с необходимите продукти. Не присъства в рецептите от големите кулинарни книги. Но тя е именно там – в брашнените отпечатъци от пръстите,  в струйката ароматен дим, който се процежда през вратата на фурната, докато децата нетърпеливо надничат, в аромата на отчупено парче от още горещата питка.

Коледна идея: Когато правите празнична погача, може да оцветите фигурите от тесто, с които я декорирате с малко златна хранителна боя на прах, смесена с алкохол. Той се изпарява след нанасяне, но позволява на боята да се разтвори и да се нанесе плътно върху тестото. И не забравяйте любовта!

Питка със златни добродетелиТайната е в декорацията
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите