.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Белият Заек" се завръща на софийската улица "Иван Вазов"

Евгений Милов | преди 11 седмици
Третото издание на градския фестивал White Rabbit се задава на 6 и 7 юли

"Белият Заек" трансформира отсечка от софийската улица "Иван Вазов" от синя зона в творческо пътешествие, водено от фантазията на талантливи артисти и актуални градски теми. 

Фестивалът за музика и изкуство се завръща с характерното си новаторско и провокативно съдържание и ще представи музиканти, съвременни артисти, диск жокеи, дизайнери и други смели визионери. 

В двата дни на събитието улицата ще се превърне пъстър дом за съвременно музикално и визуално съдържание. Заведенията и галериите в отсечката, временно поемат функцията на “изложбени зали”. Така улицата, освободена от автомобили, остава пряк свидетел на изживяването наречено “Бял заек”. 

Третото издание на градския фестивал White Rabbit идва на 6 и 7 юли, като тази година музикалната сцена се измества на гърба на Народния Театър “Иван Вазов”. Така пешеходната зона на фестивала се разширява по ул. “Иван Вазов” (от ул. “Георги Бенковски”) до ул. “6-ти септември”. 

Като партньорски локации към фестивала се включват ресторант CheckPoint Charlie, клуб TELL ME, One Gallery, клуб Rose и клуб Carrusel. 

На дневната музикална сцена ще се качат Kan Wakan, DAYO, Mila Robert, Лили Гелева и Мартин Костадинов, Disco Comrades, 1000 names, Charlie, Timoshenko и Ebbesen, а нощната програма на Заека продължава и в късните часове в TELL ME с британците Crazy P и клуб Carrusel със специален гост TBA. 

Отделно от музикалната програма, се подготвят представяния, пърформанси и изложби от ONE Gallery, SARIEV GALLERY, the fridge, СОПА и Sito Studio. За детската публика ще има арт работилница с Muzeiko.  

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите