.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Женските лица преди и след 3 чаши вино

Евгений Милов | преди 26 седмици
Пиянската фотосерия на Маркос Алберти

Нещата могат да станат много забавния след няколко чаши вино - едва има човек, който да не знае това. Но бразилският фотограф Маркос Алберти решава да покаже нагледно разликата между трезвения човек и физиономията му след една, две или три чаши вино.

След като преди време ви представихме фотосерията му от женски лица преди, по време на и след оргазъм, време е да видим как изглеждат дамите 3 чаши вино по-късно. Алберти започва проекта "3 Glasses Later" като забавен експеримент, за който кани приятелите в апартамента си.

Първоначално Маркос ги заснема уморени от дългия работен ден и пътуването в трафика до пристигането им, но настроението им рязко се променя след няколкото чаши вино.

Независимо от разликите в характера, интересите и професията им, за повечето хора отварянето на бутилка вино отключва доста емоции, които нарастват с всяка следваща чаша.

1 чаша...,2 чаши...,3 чаши... - нека видим как изглеждат автентичните им емоции под въздействието на алкохолната напитка от снимките в галерията по-горе, както и повече за "3 чаши по-късно" в сайта на Маркос Алберти.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите