.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

В Деня на София #НаЖивоОтСофия с премиера!

LadyZone.bg | преди 4 години
Снимка: Васил Танев
Нашумелият сборник с кратки градски разкази на Александър Шпатов ще бъде представен днес в чест на празника на столицата

Заповядайте на Алеята на книгата на 17 септември в 19:00 ч., за да се срещнете с автора на живо в София!

По случай празника стартира и дългоочакваното мобилно приложение към книгата LiveFromSofia.

Издателство "Колибри", с подкрепата на Столична община, пуска за свободно теглене новото смартфон приложение LiveFromSofia, разработено въз основа на сборника #НаЖивоОтСофия! По същия начин, по който събирате печати за Стоте национални обекта, чрез LiveFromSofia можете да обикаляте местата от списъка Да изживееш този град, който обхваща най-важните места (и изживявания) в града ни и е залегнал като въведение към книгата. Вместо печати обаче, сега събирате отбелязванията чрез приложението!

LiveFromSofia е насочено както към софиянци, така и към всички гости на столицата, тъй като е разработено и на английски език – в помощ на чужденците, които посещават София и искат да я видят през очите на нейните жители.

При събрани отбелязвания на над 50 локации от списъка, "Колибри" ще ви подари безплатно електронно копие от сборника #НаЖивоОтСофия, достъпно за сваляне както на български, така и на английски език. Преводът е на американката Анджела Родел, която живее в София вече над 10 години и спокойно може да се причисли към местните жители.

Изтеглете LiveFromSofia от тук и бъдете сред първите, които ще го тестват, за да изживеете София както
никога досега!

Инициативата се осъществява с партньорството на "Аз чета". Проектът #НаЖивоОтСофия е финансиран от Столична програма "Култура" на Столична община за 2014 г.

#НаЖивоОтСофияДа изживееш този град >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите