.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Световно признат експерт по родителските въпроси за първи път у нас

LadyZone.bg | преди 5 години
Алисън Шейфър
Авторката на "Скъпи, провалих децата" и "Не, това не са глезотии" Алисън Шейфър изнася лекции у нас през октомври

Алисън Шейфър, авторката на "Скъпи, провалих децата" и "Не, това не са глезотии", пристига за пръв път в България през октомври 2014 г.! Шейфър е световно признат експерт в областта на родителството, възпитанието и отглеждането на деца.
 
Абсолютният бестселър "Скъпи,провалих децата", издаден от "Колибри" през март тази година, рационализира тревожната плетеница от въпроси, терзаещи родителите, систематизира най-честите въпроси на възпитанието и предлага ясни, кратки и логични отговори и предписания за действие. Книгата утвърждава демократичния модел на родителство и налага убеждението, че е възможно да отглеждаме децата си без наказания, викове и крясъци. Авторката намира верния тон, използвайки хумор и съпричастие, за да осветли източника на проблемите и да ни помогне да си изградим план за действие.
 
През октомври "Колибри" ще издаде и другата й книга, придобила световна популярност - "Не, това не са глезотии" (какво правим, когато детето реве,тръшка се, не иска да си ляга и изобщо се държи напълно нормално).
 
Българските родители ще имат възможност да се запознаят с подходите и насоките, които Шейфър предлага в областта на детското възпитание и семейните отношения по време на лекциите, които ще се проведат в Гранд хотел София на 25-и октомври.

Коя е Алисън Шейфър >>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите