.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Очаквайте зрелищни спектакли и приключенски игри на Беглика фест 2015

LadyZone.bg | преди 3 години
"Островът на тишинавтите", интерактивният танцов спектакъл "Trinity", цирковият театър "Нибрай", приключенската игра "Беглишки нинджи" и още много във вълнуващата програма на Беглика 2015

Остров-лабиринт, наречен "Островът на тишинавтите", до който ще се стига със сал по вода, интерактивен танцов спектакъл Trinity, съчетаващ в себе си хореография, 3D mapping и музика, цирков театър "Нибрай", предлагащ цяла палитра от участници и забавления и приключенската real-life experience игра "Беглишки нинджи" се включват в програмата на БЕГЛИКА ФЕСТ 2015, който ще се проведе на 27, 28, 29 и 30 август и издига мотото ИГРАЙ, БЪДИ, ТВОРИ!

С тазгодишната си програма, организаторите искат да създадат на посетителите своите гости едно уникално преживяване! Дейностите ще се провеждат на локации в фестивалната зона или около нея – като например Тихата поляна, на сцена във водата; в гората и на остров в язовира.

"Островът на Тишинавтите" е сетивно приключение, създадено специално за повода от екипа на "Театър на сетивата София". Вдъхновени от вълшебната природа на Родопите и необитаемите острови в язовир Голям Беглик, "тишинавтите" ви канят надалеч, където ще отключи сетивата и ще даде неочаквани възможности за сътворчество и себеизследване отвъд думите. "Островът на Тишинавтите" е продължение на експериментите, провеждани от  "Института за изследване на Тишината" – познат на публиката с последния им едноименен спектакъл.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите