.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Нестандартната кампания на един артист срещу насилието над жени

| преди 5 години
"Облеклото ми НЕ е покана"
Защото тормозът над жените е проблем, който не бива да остава скрит и пренебрегван

Ако не сте чували за Татяна Фазлалижаде (Tatyana Fazlalizadeh), е време да научите повече. Тя е дамата, която стои зад кампанията "Спрете да казвате на жените да се усмихват" - обществен проект, който се противопоставя над уличното насилие над жените. Със забележителни портрети и силни изречения, като "Дрехите ми не са покана" или "Жените не са навън за твое забавление" Татяна безстрашно отговаря на подсвиркванията по улиците по начин, който трудно може да бъде игнориран.

Срещу насилието
"Жените не са навън за твое забавление"


"Тормозът по улиците е сериозен проблем, който засяга всички жени по целия свят" - пише в уебсайта на Татяна - "Този проект взема гласовете и лицата на жените и ги изнася на улицата, създавайки смело присъствие на жените в заобикалящата среда, където те често се чувстват неудобно и несигурно."

Любими анимационни герои срещу домашното насилиеЗащото е важно да не си затваряме очите пред проблема
Ключови думи:Насилие, Кампания, Жени
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите