.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Най-добрите снимки на деца от фотоконкурса "Summer Unplugged"

Евгений Милов | преди 42 седмици
Александа Еремеевская, Русия Снимка: Summer Unplugged/Child Photo Competition
Победителят и финалистите отлично улавят безгрижието и забавленията на децата през лятната ваканцията

Лятото свърши, първият училищен звънец вече би, затова нека го посрещнем есента подобаващо с победителя и финалистите в конкурса за фотография на деца "Summer Unplugged", организиран от международната фотографска общност "Child Photo Competition".

Участниците в конкурса са предизвикани да представят най-добрите снимки, уловили безгрижието и забавленията на децата през лятната ваканцията, откъснати от виртуалната реалност, джаджите и дигиталния свят, превзели все повече ежедневието им.

Снимките показват, че децата нямат нужда от смартфони, за да се забавляват - сигурно си спомняте, че и нашето детство беше такова, нали?

А талантливите майстори зад обектива от всички краища на света, включили се в надпреварата, доказват нагледно думите със следващите снимки в галерията по-горе, като можете да видите всичките 35 финалисти в сайта на конкурса.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите