.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Любовта не се интересува от характери в сериала "Страх да обичаш"

| преди 10 седмици
От 12 август феновете на романтичните сериали ще станат свидетели на това как най-големият враг на любовта и радостта от живота се нарича страх! Само по bTV

Ако сте любители на италианските сериали, от 12 август по bTV ще можете да проследите една от най-гледаните телевизионни продукции на Rai 1 – "Страх да обичаш" (Paura d'amare). 

Сценарият 

Стефано Лой има всичко – красива жена, две прекрасни деца и президентския пост във фармацевтичната империя „Лойфарма“ със седалище в Торино. Но в един момент съдбата решава да му обърне гръб.

Една нощ жена му Ема умира в катастрофа. „Перфектният“ живот на Стефано се изпарява за един миг, а взаимоотношенията между него и още малките му деца напълно се объркват. Той се отдалечава от всичко, което преди му е било скъпо, а животът му губи смисъл. Докато не се появява Азия – много по-млада от него жена, която е останала сираче, скромна и далеч от лукса и блясъка, в който е израснал Стефано. А Азия от детегледачка на децата на Стефано малко по малко покорява сърцето му.

Страх да обичаш

Двамата нямат нищо общо помежду си, а различията в характерите им изглеждат непреодолима пречка, но любовта не се интересува от характери. Връзката им ще срещне много препятствия, които изглеждат непреодолими. Семейството и висшето общество, част от което е Стефано, не може да приеме, че една беднячка ще стане част от техния свят. Но Азия е наистина специално момиче, което със своята невинност и енергия успява да покори семейство Лои и да спечели любовта на децата на Стефано.

Сенки от миналото на семейството на Стефано започват да изплуват, а някои от роднините правят всичко възможно да докарат компанията до фалит. Елиде – вдовицата на брата на Стефано, дърпа конците в интригите, особено след като от затвора излиза жената, обвинена за убийството на Томазо – брат на Стефано...

Кога ще се излъчва?

Всеки делничен ден от 16.00 часа феновете на романтичните сериали ще станат свидетели на това как най-големият враг на любовта и радостта от живота се нарича страх!

Още за сериала:

Оригинално заглавие: Paura d'amare (2010)

Държава: Италия

Режисьор: Винченцо Терачано

В ролите:

Стефано – Джорджо Лупано

Азия – Ерика Банки

Мирела – Барбара Ливи

Карлота – Розабел Лауренти Селърс

Томи – Дарио Фиорика

Париде – Марко Фалагуаста

Симона – Ивана Лотито

Джулиана – Клотилде Сабатино

Олга – Тереза Ачербис

Елиде – Ида ди Бенедето

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите