"Следващата голяма звезда" – когато това пророчество започне да се лее из медиите, редом до името на някой актьор, можем да сме сигурни, че въпросният вече е "голяма звезда". Крис Прат е актуалното любимо момче на Холивуд и това му постижение се дължи на участието му в последната лента на Marvel – "Пазители на Галактиката".

Въпреки че се изявява на големия и малкия екран вече 14 години и има роли в хитови продукции, като номинирания за шест "Оскар"-а "Кешбол" с Брад Пит, носителя на "Оскар" "Враг номер едно" и хитовия сериал "Паркове и отдих" (Parks and Recreaton), голямата слава го застига едва през настоящата 2014г. с излизането на фантастичната лента „Пазители на галактиката”, в която Прат изпълнява главната роля.

В "Пазители на галактиката" Снимка: Форум Филм



"Мисля, че Крис е най-добрият актьор на света, просто хората все още не го знаят", казва за звездата си Джеймс Гън – режисьор на филма.

"Виждате новия голям актьор, който ми напомня на Харисън Форд", споделя за колегата си Бенисио Дел Торо.

Явно Прат е успял да спечели гилдията. Уважение сред колегите обаче можеше да си осигури и с брилянтна игра в независими филми. Световната слава обаче е друго нещо. Тя се печели с комерсиален успех, а за него, освен талант, ще ти трябва и визия... и плочки по корема!    

На плажа през 2014г. Снимка: SplashNews



Само допреди няколко години, настоящият секссимвол съвсем не е бил толкова изкусителен. С потни тренировки и силна амбиция обаче всичко се постига.

"Три или четири часа на ден постоянна, изтощителна работа", така актьорът описва режима, с който е успял да постигне настоящата си форма.

Ако Холивуд го предпочита с лъскав релеф на корема, актрисата Ана Фарис го предпочита... какъвто и да е.

На разходка през 2012г. Снимка: SplashNews

Двамата са семейство от 2009г., а от 2012г. са и родители на момченце - Джак. Малкият симпатяга се ражда цели 9 седмици по-рано за ужас на родителите си. "Бяхме изплашени много дълго време. Доста се молихме", разкрива Крис Прат. "Той е голям боец, невероятен е", допълва щастливият татко.

"Пазители на Галактиката” излиза по кината у нас днес – 8 август.

Следващата голяма продукция, в която ще можем да гледаме актьора, e Jurassic World, който излиза през лятото на 2015г. и в която Прат ще изглежда така...


Ех... :)