.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Кино в ПАРКА" спасява от жегите в края на лятото

Евгений Милов | преди 2 години
Програмата включва италианска трагикомедия, футболна предпремиера и любов по време на война

„Кино в ПАРКА” е един от най-приятните начини да се разсеем от жегите в края на лятото и да започнем новия сезон със специалната филмова селекция, в която тази година има кралско присъствие, футболна легенда, романтични емоции, италиански хумор и черно-бяла военна драма. 

Прожекциите на открито ще бъдат между 4-8 септември в Парка на Военна академия „Г. С. Раковски” всяка вечер от 20:30 ч.

Едноседмичният кино маратон започва на 4 септември (понеделник) с „ЛУДЕТИНИ” – едновременно трогателен и забавен, новият филм на Паоло Вирдзи разказва историята на две приятелки и пътуването им отвъд ограниченията, които обществото ни налага. Беатриче и Донатела влизат в челен сблъсък с реалността, която се опитва да ги окове в скучната рутина на престорено благоприличие и социално правилно поведение. 

Те са ЛудетиниСимпатичното приятелство между две пациентки на модерна психиатрична клиника

„СЛАДКИ СЪНИЩА” ни очакват на 5 септември (вторник), когато травмите от детството на журналиста Масимо Грамелини се разкриват в проникновена психологическа драма под режисурата на Марко Белокио, с участието на страхотната актриса Беренис Бежо.

В Деня на Съединението - 6 септември (сряда) ще гледаме новият филм на Андрей Кончаловски „РАЙ”. Какъв е прочита на руския режисьор по класическата тема за любов по време на война и как се променя представата за рай на главната героиня Олга, влюбена в немски офицер? Бурна връзка, възможност за бягство и неочакван обрат в черно-бялата творба, посветена на спомените за миналото...

Рай История, преплитаща съдбите на руска аристократка, френски колаборационист и висш нацистки офицер

„БЕЛГИЙСКИЯТ КРАЛ” на 7 септември (четвъртък) ни води към приключенията на един аристократ в неговото инкогнито-пътешествие през Балканите. Как изглежда България през погледа на Краля? Един поучителен разказ на Джесика Удуърт и Петер Бросенс за лекотата, с която можем да запазим човечността си, дори при неблагоприятни обстоятелства...

Кулминацията на „Кино в ПАРКА” ще бъде в последния ден - 8 септември (петък), когато с биографичния филм „ПЕЛЕ: РАЖДАНЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА” ще проследим пътя на успеха на един от най-великите майстори на прочутата в цял свят игра – от бразилските гета до най-високите върхове в кариерата на футболиста.

Билетите ще се продават на място 30 минути преди прожекциите на цена 10 лв, а пакет „Четирима на кино” с билети - по 8 лева.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите