.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как биха изглеждали съвременните технологии през 90-те

Евгений Милов | преди 36 седмици
Снимка: Thomas Ollivier
Нещата се променят бързо с времето

Графичният дизайнер Тома Оливие се ръководи от принципа Реалността е илюзия, създадена от липсата на въображение, за да създаде арт проекта "Re:Birth" - прераждането на технологиите, предхождащи Интернет ерата.

Серията от изображения носят носталгия по времената, когато компютрите, смарт джажджите и софтуерът не бяха превзели тотално живота на хората, като показва как би изглеждали съвременни продукти на технологичните компании през 90-те години на миналия век.

Еквивалентите заместители включват фотокамера за еднократна употреба Instagram, уокмен Spotify, уоки-токи WhatsApp и пейджър Facebook са сред хитрите предложения на Оливие.

Нещата се променят бързо с времето, а работата на дизайнера предлага интересна гледна точка по темата - вижте снимките в галерията по-горе и не пропускайте да последвате Тома в Инстаграм.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите