.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Емил Димитров за чужденци

| преди 1 година
Актьорът Даниел Цочев представя 16 от хитовете на Емил под съпровода на симфоничен оркестър и със субтитри на английски език

Музикалният спектакъл  „На Нея с обич! Емил Димитров“, докоснал сърцата  на хиляди зрители в София, Варна, Бургас и Пловдив, се готви за следваща специална среща с Нея – Публиката.

На 3 ноември в зала 1 на НДК той ще бъде представен за шести път на голяма сцена, но за първи път със субтитри на английски език и така сваля езиковата бариера за чужденците. Преводът  е на Любов Костова.

На Нея с обич Емил Димитров

Спектакълът разказва за живота на Емил Димитров - изпълнен с възходи и падения, с успехи и лични трагедии, с увереност и съмнения. На сцената се редуват картини, описващи най-важните моменти в живота на Емил и песни, които продължават да вълнуват сърцата на хилядите му почитатели.

Общо 16 от големите хитове на Емил звучат в изпълнение на актьора Даниел Цочев и под съпровода на симфоничен оркестър. Сред тях са „Моя страна”, „Ако си дал“, „Писмо до мама”, „Само тази нощ“, „Джулия“, „Арлекино“, „Без грим“, „Върни ми времето“, „Ние се оженихме“, „Нашият сигнал“… Оркестрациите са създадени под ръководството на доц. Христо Павлов.

В ролята на музикалната икона е Даниел Цочев, с елегантното партньорство на Антония Малинова - загадъчната Тя.. Режисьор на спектакъла е актрисата Снежина Петрова. Черно-бялата сценография и костюми са на Свила Величкова,  а автор на историята и продуцент е Нели Бенова.

На Емил – с любов от Даниел Цочев (ВИДЕО)Музикален спектакъл, посветен на Емил Димитров, разплака зрителите в зала 1 на НДК