.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Довереникът на кралицата" е историята на едно необикновено приятелство

Евгений Милов | преди 45 седмици
Снимка: Довереникът на кралицата
Как един обикновен слуга се превръща в любимец на Нейно величество

"Довереникът на кралицата" ще пренесе родните зрители тази есен в кралския двор на Великобритания от края на 19 век, за да станат свидетели на удивителната история по действителен случай на приятелството между кралица Виктория и нейния млад индийски слуга Абдул Карим.

Довереникът на кралицата
Снимка: Довереникът на кралицата

Когато Абдул Карим (Али Фазал) пристига от Индия, за да присъства на тържествата по случай Златния юбилей на кралицата (носителката на "Оскар" Джуди Денч), той изненадващо се превръща в любимец на Нейно величество.

Докато кралицата поставя на изпитание нормите и протокола на една институция, която самата тя обитава от десетки години, двамата заформят неочакван и предан съюз, който всички в домакинството на двореца се опитват всячески да саботират. Докато приятелството им се задълбочава, кралицата започва да вижда един различен свят, а новият мироглед започва да й връща човечността. 

Довереникът на кралицата

Адаптация по книгата на Шрабани Басу, "Довереникът на кралицата" е режисиран от номинирания за две награди "Оскар" ветеран Стивън Фрийърс (Измамниците, Кралицата), по сценарий на Лий Хол (Били Елиът). В ролите влизат още Майкъл Гамбън, Еди Изард, Саймън Калоу, Адел Актар, Рут Маккейб, Тим Пигот-Смит, Джулиан Уодъм, Оливия Уилямс, Фенела Уулгар. 

"Довереникът на кралицата" излиза в кината на 29 септември, а дотогава гледайте следващия трейлър:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите