.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Дамите на първо място в Nordic Soundscapes

Евгений Милов | преди 22 седмици
Чуйте нежната половина от представителите на северната музикална сцена

Nordic Soundscapes - тематична вечер, посветена на скандинавските музика и култура, идва със следващото си издание с фокус върху нежната половина от представителите на северната сцена.

Изданието е с акцент "Ladies First" и ще се проведе тази събота (13 октомври) в столичния клуб "TELL ME". 

Nordic Soundscapes

Зад пултовете ще застанат резидентите на Nordic Soundscapes: Самуил Кехайов (sayulke), съосновател на аудио-визуаления колектив МЕЛФОРМАТОР, и Мартин Илиев (martin).

Специален гост-селектор за вечерта е фотографът Радина Ганчева (radischen). Северната селекция на Радина в Spotify можете да чуете тук: 

Музиката на Nordic Soundscapes трудно се позиционира в една стилова рамка, като сетовете на sayulke & martin гравитират около indie, melodic house, hypnotic pop, experimental, electro, disco, dance, dark electronica, trip-hop, scandi-pop и techno.

Музиката на Nordic Soundscapes често включва имена като Björk, Fever Ray, Prins Thomas, Little Dragon, Todd Terje, AURORA, Lindstrom, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Samaris, Sigur Rós, Kasper Bjørke, Trentemøller и други видни предсатвители на северната музикална сцена.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите