.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

4-годишната София облече плюшена мечка, но... не взе Оскар

| преди 2 години
Майка снима дъщеря си, имитирайки кадри от филми, претенденти за кино наградата

От 2011, всяка година Маги Сторино прави снимки на дъщеря си, като темата на кадрите са Оскарите. И тази година артистичната майка не забрави да направи своето арт кино парченце, за да отбележи факта, че Леонардо Ди Каприо най-после взе Оскар, след цели 6 номинации! Актьорът получи награда за главна мъжка роля за участието си в „Завръщането". В речта си, след като взе златната статуетка, Лео сподели освен благодарности и притеснението си относно глобалното затопляне. А накрая призова – „Да не приемаме планетата като даденост!“.

За проекта си Don't Call Me Oscar Маги Сторино облича дъщеря си София в плюшена мечка, по аналогия с мечешката кожа, с която се намята Ди Каприо в „Завръщането”.

Сорино прави кадри на дъщеря си и по филмите „Мостът на шпионите”, „Хюго”, "Линкълн", "Теорията на всичко", "Гранд хотел „Будапеща“ и др.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите