.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

20 илюстрации, доказващи, че има само два типа хора на света

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: 2 Kinds of People
От кои сте?

Чува ли сме толкова много пъти "Хората са различни", че вече започваме се съмняваме... Хората са различни, но човешката природа е сходна, а следващите илюстрации от Жоао Роча чудесно представят това.

Има само два типа хора на света, заявяват хитроумните илюстрации на графичния дизайнер. Е, вие от кои сте? От тези, които първо си сипват мляко в мюслите или първо пълните купата с мляко и тогава добавяте мюслите? Такива са екзистенциалните ситуации, според които Роча разделя човечеството на две половини.

2 Kinds of People
Снимка: 2 Kinds of People

Правите една аларма сутрин за събуждане, на която ставате веднага от леглото, или сте от тези, които имат още поне три аларми през пет минути за по-сигурно, защото обичат да се излежават до последно?

2 Kinds of People
Снимка: 2 Kinds of People

Сами виждате, хората са различни, но могат да се разделят на две половини - както хапчетата, които чупят, преди да ги изпият. Вие от тях ли сте или от другите? И така нататък.

Разгледайте минималистичните илюстрации в галерията по-горе и ни кажете - не са ли брилянтни? Отговорът на този въпрос ще разкрие още за характера ви. Истинската новина е, че сега можете да закупите книгата "2 Kinds of People" с над 40 илюстрации, така че да се забавлявате с приятелите си вкъщи.