Правило номер 1 за щастливо и вечно приятелство: Не припарвай до бившия на приятелката си!

Обитателите на Холивуд обаче явно живеят по други правила. Не са един и два примерите за звездни приятелки, които са си „разменяли“ любовите.

Представяме ви двойки звездни приятелки и техните общи гаджета. Дали това по някакъв начин е разклатило звездната дружба на тези знаменитости, не е ясно.

Камерън Диас и Кейт Хъдсън

Камерън Диас и Кейт Хъдсън Снимки: Getty Images/Guliver Photos



Двете актриси са се срещали с бейзболиста Алекс Родригес. Кейт през 2009-а, а Камерън през 2010-а. Злите езици твърдят, че двете дружки дори се скарали за спортиста.

След като Камерън Диас започнала да се среща с Родригес през 2010-а, Кейт била много ядосана на приятелката си и помислила, че Диас си отмъщава задето Кейт се срещала за кратко с Джъстин Тимбърлейк,  след като приключила 4-годишната връзка между изпълнителя и Камерън. 

Алекс Родригес и Джъстин Тимбърлейк Снимки: Getty Images/Guliver Photos



Дженифър Анистън и Кортни Кокс

Дженифър Анистън и Кортни Кокс Снимка: Getty Images/Guliver Photos



Изглежда невероятно, но и двете звезди от „Приятели“, които са приятелки и в живота, са се срещали с фронтмена на бандата Counting Crows – Адам Дюриц.

Адам Дюриц Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Анистън и музикантът били двойка за малко през 1995г., като Анистън е споделяла в интервюта, че двамата така и не стигнали до секс. Кортни Кокс пък се срещала с Дюриц през 1997г., след като се снима във видеото на A Long December на Counting Crows.

Кейти Пери и Тейлър Суифт

Кейти Пери и Тейлър Суифт Снимка: Getty Images/Guliver Photos



Кейти Пери и Джон Мейър започнаха връзката си през 2012г. и в продължение на 2 години ту бяха заедно, ту се разделяха, като през февруари 2014г. се разделиха завинаги (засега).

Джон Мейър Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Тейлър Суифт и Джон Мейър пък се срещаха за кратко през 2009г. Не е ясно точно колко време двамата са били заедно, но явно връзката им е била достатъчно важна и за двамата да напишат по песен за нея – Dear John на Тейлър Суифт и Paper Doll на Мейър.

Тейлър Суифт и Селена Гомес

Селена Гомес и Тейлър Суифт Снимки: Getty Images/Guliver Photos



Преди Тейлър Суифт да започне 3-месечния си мегазвезден и динамичен романс с Тейлър Лотнър, звездата от „Здрач“ се срещаше за кратко с най-добрата приятелка на Суифт – Селена Гомес.

Тейлър Лотнър Снимка: Getty Images/Guliver Photos



Дженифър Лопес и Камерън Диас

Дженифър Лопес и Камерън Диас Снимка: Getty Images/Guliver Photos



Целият свят знае за връзката на Дженифър Лопес и Diddy, която генерираше заглавия в медиите между 1998г. и 2001г. Може би обаче сте пропуснали авантюрата между рапъра и Камерън Диас. Двамата се събират и разделят на няколко пъти между 2008г. и 2012г.

Diddy Снимка: Getty Images/Guliver Photos



Нина Добрев и Ники Рийд

Ники Рийд и Нина Добрев Снимки: Getty Images/Guliver Photos

Звездите от „Дневниците на вампира“ – Нина Добрев и Иън Самърхолдър, се срещаха в продължение на 3 години преди да скъсат през май 2013г.

Иън Самърхолдър Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През юли 2014г. Иън започна връзка с Ники Рийд, която сложи край на брака си с Пол Макдоналд през март тази година. Преди всички тези любовни карамболи Нина и Иън и Ники и Пол са си били близки приятели и често са излизали по двойки.