Както повечето световни суперзвезди, така и Бионсе не обича да й се ровят в личния живот. Оттам идва й още по-големият интерес на феновете да знаят повече за своите идоли. Преди Джей Зи името на чаровната изпълнителка е спрягано, както с известни личности, така и с не толкова. Вижте кои са те.

Бионсе и Джъстин Тимбърлейк


Американските медии и по-конкретно OK! Magazine раздухаха надълго и нашироко факта, че двамата изпълнители се целунали по време на парти, на което били заедно. Говори се, че назад във времето между двамата се е случило нещо повече от целивка между колеги. Таблоидите лесно обясняват породилата се връзка между двамата – движейки се в едни и същи музикантски среди, и двамата част от големи и известни групи – Джъстин от NSync, а Бионсе от Destiny’s Child. Както се казваше в един сериал – истината е някъде там.

 

Бионсе и Lyndell Locke


Lyndell е тийнейджърската любов на Бионсе. Той не е от известните бивши гаджета на изпълнителката. През 2009 година дава интервю, в което обяснява, че това е било изцяло детска любов и че той все още държи на певицата. Медиите раздухват случая заради предполагаемата бременност на Бионсе по това време и че тя е направила аборт или е дала детето за осиновяване. Никой от тези слухове обаче не е потвърден.

 

Бионсе и Шон Пол


Всички си спомняме готиното лятно парче от 2003 г. на Бионсе и Шон Пол „Baby Boy”. Именно по това време се говори, че поп певицата е излизала с Шон и дори скъсала за кратко със сегашния си съпруг Джей Зи. През 2011 г. Пол затваря устите на всички като отрича всякаква жълта информация. Въпреки това приближени до известната двойка твърдят, че Джей Зи е изключително ревнив по отношение на приятелството на жена му с ямайския изпълнител.

 

Бионсе и Фарел Уилямс


През 2000 година източник на New York Daily News твърдял, че Бионсе се среща с Фарел Уилямс и дори е влюбена в него. Пред MTV News обаче изпълнителят твърди, че двамата няма нищо общо в личен план и тя дори се среща с негов приятел – Джей Зи. Тогава Фарел заявява: „Нали знаете какво се случва, когато работиш с изпълнител, който е красив – автоматично ставате двойка. Тя е много талантлива, но не мога да ви кажа нищо за нейния любовен живот.”