.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

101 романтични места в България

LadyZone.bg | преди 2 години
Снимка: Ciela
Трети пътеводител от авторите на „101 отбивки” – Иван Михалев и Елина Цанкова

Иван Михалев и Елина Цанкова добиха популярност с блога си за пътешествия Отбивки. През 2015 г. те издадоха първия си пътеводител „101 отбивки” – абсолютен бестселър в родните книжарници. През 2016 г. излезе и втората част на суперуспешния им проект – „Нови 101 отбивки”.

Сега пътешестващото семейство издава своя трети том – „101 романтични места в България”. Фокусът тук е любовта. Луксозното издание с твърди корици впечатлява не само с отличните фотографии, но и с цялостната си концепция да предложи преживявания, а не просто маршрути.

Секциите в книгата са: На село, В града, Сред природата, Край морето, Дворци и Вино и СПА. Спиращи дъха пасторални гледки, бутикови хотелчета, за които не четем в лъскавите туристически брошури, а се носят само слухове, легендарни паркове, кейове и пейки, „брандирани” с гръмкото ВНЛ! Романтика има навсякъде, без значение с какъв бюджет разполагаме и в коя точка на страната се намираме.

Независимо дали читателят е опитен пътешественик или някой, който има нужда от съветник, книгата ще го накара да се усмихва замечтано и трескаво да планира следващото преживяване на път. За да се увери, че романтиката не е някъде, а е винаги някой.

101 романтични места в България
Снимка: Ciela
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите