.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 от най-истинските женски приятелства в Холивуд

LadyZone.bg | преди 5 години
Снимки: GettyImages/Guliver Photos Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Защо бляскавият живот не може да отнеме чисто човешките измерения на едно от най-красивите отношения между хората

Сигурно сте се замисляли какви са отношенията между най-големите звезди от женски пол в Холивуд, съществува ли истинско приятелство между тях или битката за слава и признание взема надмощие над истинското приятелство. И ние се запитахме същото затова се поровихме за по-сериозна информация по темата, а резултатът е повече от задоволителен. Лъскавите рокли, скъпите имения и бляскавият живот не могат да отнемат чисто човешките измерения на едно от най-красивите отношения между хората – а именно приятелството. Убедете се сами.

Наоми Уотс и Никол Кидман

женско приятелство
Снимка: Getty Images/Guliver Photos


И двете са блестящи и мегаизвестни актриси. Освен този факт, който ги свързва, Наоми и Никол са изключително добри приятелки. Медиите отвъд океана дори често ги наричат Nicome – съчетание от имената на двете. Запознават се в Австралия, където учат заедно. През 1991 година имат честта да си партнират във филма „Flirting”. Кидман и Уотс са пример за истинското женско приятелство, което продължава независимо от успехите и паденията вече повече от 20 години.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите