Хем не искате да вземате много неща (все пак два дни не са толкова много време), хем искате да сте сигурни, че сте подготвени за всякакви модни ситуации. Списъкът ви е толкова дълъг, че само той няма да се побере в куфара. Ето какво е добре да вземете със себе си (изключваме бельо, чорапи, козметика), за едно съвършено уикенд пътуване.

1. Средно голяма ежедневна дамска чанта


Прекалено малката чанта няма да побере и една трета от нещата, които сте замислили да сложите в нея. Голямата чанта пък не е удобна за носене – ако е пълна, а трябва да обикаляте (например по разни забележителности), все в някой момент рамото ви ще се откъсне. Средно голямата дамска чанта гарантира, че ще побере вещите от първа необходимост и ще предотврати това да сложите хиляди ненужни такива.


2. „Бойфренд“ джинси


Не се стряскайте. Ако ви предстои обикаляне, най-удобното нещо, което може да сложите в куфара са именно широките джинси. Помислете – отиват си с почти всичко – говорим, както за топ, така и за обувки, а и с чантата няма да имате проблем. Освен това са прекрасно решение по време на път, независимо дали пътувате с автобус или кола.



3. Всекидневни сандали


Те са чудесно допълнение към „бойфренд“ джинсите. Няма да сбъркате с тях – за през деня са удобни, а и ако моделът е универсален, дори може да ги използвате и за вечерни излизания. Помислете как ще ги съчетаете с средно голямата чанта.

4. Шапка


През летните месеци шапката е необходим аксесоар не само на плажа, но и в планината. Изберете някоя с прилични размери и цвят, който лесно се съчетава. Ще видите, че съветът е много полезен, а и всички ще ви завиждат за стилния аксесоар.

 

5. Блейзър в пастелен цвят


Вечерта със сигурност ще излезете някъде на разходка/ресторант/бар. Най-универсалната връхна дреха за лятото е блезърът. Съчетава се лесно с панталони, дори с пола и рокля. А актуалните пастелни тонове този сезон ще ви превърнат в звездата на вечерта.

6. Рокля на цветя


Няма нищо по-подходящо от ефирна рокля на цветя през лятото. В случай, че моделът е универсален и незадължаващ, можете да я облечете на плажа, а може и да се нагиздите с нея за вечерно излизане.

 

7. Плик чанта


Все пак средно голямата чанта не замества малката елеганта такава. Ако планувате нощно излизане и веселбва, не забравяйте, че ще изглеждате по-шик с плик чанта. Размерите и моделът на повечето такива предполага, че няма да ви заеме много място в куфара.

8. Токчета в телесен цвят


Блейзърът, плик чантата и роклята на цветя са прекрасно съчетание за незабравими вечерни изживявания. Прекрасното допълнение към тях са обувките на висок ток в телесен цвят, които са толкова актуални през последните няколко сезона.

 

9. Бяла тениска


Универсалното решение за всякакви ситуации се казва бяла тениска. От изброените модни необходимости тя се съчетава с поне 70% от тях. Свободна, лятна и ефирна – с нея няма как да сбъркате.

10. Слънчеви очила


Последната брънка в куфара са слънчевите очила.Повечето от нас през лятото не излизат без тях. Пътуванията не правят никакво изключение, особено ако планувате уикенд на морето.

Е, сега може да продължите с тъпкането на куфара... Ние сме спокойни, че сте взели най-необходимото.