.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 необходими неща за съвършено пътуване през уикенда

LadyZone.bg | преди 5 години
Ще пътувате ли?

Хем не искате да вземате много неща (все пак два дни не са толкова много време), хем искате да сте сигурни, че сте подготвени за всякакви модни ситуации. Списъкът ви е толкова дълъг, че само той няма да се побере в куфара. Ето какво е добре да вземете със себе си (изключваме бельо, чорапи, козметика), за едно съвършено уикенд пътуване.

1. Средно голяма ежедневна дамска чанта

неща


Прекалено малката чанта няма да побере и една трета от нещата, които сте замислили да сложите в нея. Голямата чанта пък не е удобна за носене – ако е пълна, а трябва да обикаляте (например по разни забележителности), все в някой момент рамото ви ще се откъсне. Средно голямата дамска чанта гарантира, че ще побере вещите от първа необходимост и ще предотврати това да сложите хиляди ненужни такива.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите