.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

ИКЕА със специална промоция за дневната през октомври

LadyZone.bg | преди 6 години
Есенно освежаване на дневната с промоция от ИКЕА

Смяната на сезоните често води до идеята за освежаване на обзавеждането вкъщи. Поради тази причина тази есен ИКЕА не само разгръща широката си гама от продукти за дома, но и представя специална октомврийска промоция за безплатна доставка и монтаж при покупка на мебели за дневна над 500 лева. Безплатната услуга за доставка и монтаж важи не само за София, но и за близките населени места. 

икеа

Всеизвестен факт е, че мебелите в ИКЕА се предлагат в плоски опаковки, за да може всеки лесно да ги отнесе сам до дома. Но ако някой предпочита да използва времето си по друг начин, ИКЕА предлага възможност да събере и достави продуктите по списък с новата услуга „Събиране на стоки и доставка“.

икеа

От началото на септември ИКЕА представи нови вдъхновяващи идеи за обзавеждане на дома и допълнително интерактивно съдържание в каталога за 2013 година.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите