.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Не искам да преживея още едно лято с буркани

Евгений Милов | преди 9 седмици
Снимка: iStock
Докога тази естетика ще вгорчава напитките?

Знаете ли какво? Лятото е време за отпуска и ваканция край морета, язовири, плувни басейни и неохраняеми водоеми, както и сезонът, в който три поредни месеца климатикът в офиса е Служител на месеца за всички клетници, за които по-горното не важи с пълна сила.

Чакали ли сте здрача, за да излезете навън и да се позабавлявате, след като цял ден сте стояли скрити зад щорите в хладния сумрак на дома, без да сте свършили нищо? Прекалено горещо е, знаем. Става само за студени питиета. И ако всичко изброено дотук ви звучи като клише, това са приятните клишета. Защото има едно, което всяко лято се завръща, за да вгорчи напитките ни. Бурканите.

буркан
Снимка: iStock

Лимонада в буркан. Студен чай в буркан. Уиски с кола в буркан. Джин с тоник в буркан. Сигурно вече сервират и виното в буркан, след като видях таратор в буркан тази седмица в обедното меню, а лятото дори не е започнало.

Малко ли бяха всички буркани с компоти, които затваряхме цяло лято като деца, че трябва да продължават да ни напомнят за това? Да пиеш от буркан на публично място е като да ядеш от тенджерата. Ще трябва да преживеем тренда и тази години, но моля ви, спестете ни го през 2020-а.

буркан
Снимка: iStock

Хората се качиха на Луната преди 50 години (или поне така твърдят), а ние още продължаваме да пием от буркани. Нека това остане в миналото, където му е мястото.

Ето какво още не искам да преживея.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите