.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да се отърсим от омразния мъх по дрехите

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Damian Foxe
Пилинг техники за любимите ни зимни дрехи

За тази цел съществуват ефективни методи за премахване на образувалия се мъх по любимите ни дрехи от вълна и кашмир. 

#Техника с пинцета. Този метод е сравнително бавен, но за сметка на това води до много добри резултати. 

#Грапавата зелена част на гъба за миене също върши чудесна работа. Дами, изобретателността ни няма граници. Тази техника е приложима и особено резултатна върху дрехите от кашмир. Естествено, че гъбата трябва да бъде нова. 

2110978915.jpg
Снимка: Damian Foxe

#Съмобръсначката - враг №1 на мъхчетата. Няма по-ефективно средство за премахване на образувалите се мъх и топчета по топлите материи. Много е важно да опънете добре плата и нежно да минете по текстила с бръснача. Не упражнявайте натиск. Много е важно да използвате нова самобръсначка, чиито ножчета са добре наточени. 

Замисляли ли сте се да използвате #гребена срещу въшки на вашите деца? Нестандартно оръжие срещу неугледните мъхчета и топчета, образували се по вълнените материи. Тайната е да не правим резки движения. Със същото внимание и нежност, с които се грижите за своето дете, почистете любимите си дрехи, така че те да бъдат отново като нови. 

А за тези от нас, на които не им се отделя време за това, представяме технологично чудо, което ще спести усилия и нерви в почистването на вълнените дрехи и тези от кашмир - #Бръсначът за тъкани. 

2110978921.jpg
Снимка: Philips
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите