.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Арт закачалка за бижута и шалове от... клон

| преди 4 години
Как да я направите у дома в 4 стъпки

Всяка жена е щастлива, когато има подходящото бижу за своя тоалет. Проблемът с бижутата е тяхното съхранение така, че да не се заплитат и губят постоянно. Кутиите за бижута са компактни – но в един момент всичко в тях става омотано и хаотично. Малките поставки, тип манекени, са красиви, но... малки и именно поради тази причина недостатъчни да поберат всичко.

Материали:
Днешният съвет за сръчно направено включва клон, малки кукички с метрична резба и много цветни бои.

Стъпка #1
Намерете си подходящ по размери клон при следващата разходка в парка или в планината. Разбира се, не ви призоваваме да го отрежете от дървото – има достатъчно клончета по земята, паднали при бури. Добре е преди да превърнете клона в арт закачалка да го почистите добре от пръст и мъх, а след това да нанесете един слой импрегниращ безцветен лак, който ще го защити от плесен и дървояди.

Арт закачалкаСтъпка #2

Клоните често имат цепнатини по дължината си, особено ако са изсъхнали. Може да ги използвате, за да навиете в тях кукичките с резба. Ако няма такава – пробийте малки дупки с винтоверт и положете металните елементи там. На тези кукички ще закачите бижутата и шаловете си.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите