.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Това е "Най-красивата абитуриентка" на 2018 г.

Евгений Милов | преди 1 година
Снимка: dir.bg
548 момичета се включиха в тазгодишното издание на конкурса с общо 2236 снимки

548 прелестни момичета от цялата страна и чужбина се включиха в 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка" на Dir.bg. Всички претендентки показаха своите щастливи и безценни мигове от бала, запечатани в общо 2236 снимки.

"Най-красивата абитуриентка" на 2018 година стана Елица Луканова от 118 СУ "Академик Людмил Стоянов" в София. Победителката бе избрана от жури - Ивайло Захариев, Дария Симеонова, Калоян Минев и "Най-красивата абитуриентка" на 2017 година Мила Слепцова.

"Най-красивата абитуриентка на 2018" Елица Луканова е имала двоен празник на бала си. Освен завършването, тя е отпразнувала и 19-ия си рожден ден. Елица мечтае да следва "Банкиране", а през лятото няма да си губи времето, като започва работа от следващия месец.

Първите десет от 20-те финалистки в конкурса "Най-красивата абитуриентка" са избрани от потребителите на Dir.bg, а още десет финалистки са били класирани от Редакционния съвет на медията. Всичките кандидатури са били внимателно оценени от независимото жури.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите