.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Красотата е в хармонията: Иновативна технология предлага алтернатива на липосукцията

LadyZone.bg | преди 4 години
Уредът ЕXIMIА HR77 вече е в България

Противно на това, което твърдят билбордовете, красотата не е в симетрията, а в хармонията. Или поне така смята италианският специалист и изобретател в сферата на естетичната козметика - Лучано Солдано, който гостува в София, за да представи иновативния уред ЕXIMIА HR77.

Какво тогава е хармонията?

Хармония е да изглеждаме здрави и естествени. Хармония е ханшът и бюстът ти да не изглеждат сякаш са принадлежали на двама (или повече!) различни души. Хармонията си ти, без натрупаните години и техните мазнини, но не и без необходимите ти мастни клетки.

Хармонията може да се постигне с помощта на ЕXIMIА, твърди Солдано, а вие можете да проверите дали това е истина, благодарение на първия в България уред EXIMIA HR77, който вече е на разположение на посетителите в софийския дерматологичен център MAGIC LINE.

Екипът на д-р Мадлен Кокева, специално обучен от водещи международни специалисти,  вече предлага многообразие от терапии на своите пациенти, благодарение на новите впечатляващи възможности на този апарат от ново поколение.

ЕXIMIА HR77, уред
Лучано СолданоEXIMIA HR77 бе представена в България на бутикова демонстрация лично от нейния създател и основател на Eximia Concept, заедно д-р Наталия Ланс, дерматолог и козметолог от Естония, автор на методи с персонализиран подход при ремоделиране на лице, и д-р Мадлен Кокева, собственик на дерматологичния център MAGIC LINE.

Сред най-големите плюсове на EXIMIA HR77 е бързото постигане на резултат, съгласуван изцяло с предпочитанията на пациента, каза Солдано.

EXIMIA позволява създаването на персонализирана стратегия при оформянето на тялото с помощта на реалистичен 3D модел. Видимите резултати идват едва след 7-дневна терапия в дадена проблемна област.

Уредът предлага комбинация от смарт технологии, която, най-просто казано, води до намаляване обема на мастните клетки, а не до "убийството им", както варварски би постъпила липосукцията.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите