.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Какъв цвят лак за нокти да носим на 20, 30 и 40 години

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Thinkstock
Често говорим за тенденции, цветове и марки при лаковете за нокти, но рядко си задаваме въпроса дали избраните нюанси отговарят на възрастта ни. Да, редно е да взимаме и този фактор предвид, за да правим добро впечатление

Всяка себеуважаваща дама трябва да осъзнава какво може да си позволява и какво не. Колкото и да няма правила в сферата на модата и красотата, колкото и тези две понятия да се свеждат до личните вкусове и предпочитания, добре е да не изпадаме в крайности и да правим рационални избори.

#20 – На тази възраст животът върви на бързи обороти. “Няма време” да прекарваме стоим безкрайно в beauty салона заради час при маникюристката. Затова залагаме на естествените цветове, които не само отиват на всичко, но и са издръжливи. Все пак, част от ежедневието ни, на тази възраст, минава в писане на sms-си, работа на компютър и още много други дейности.

2110871789.jpg
Снимка: Press office

#30 - На тридесет всичко сякаш е по-различно. На тази възраст желанието ни да се открояваме от останалите и да изтъкнем своя стил е по-силно от всякога. Затова залагаме на стилни цветове, чиито нюанси са по-забележими, но все така естествени – като например гамата Terracotta, известна със своите кафяви и нежно златисти цветове.

2110871792.jpg
Снимка: Press office
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите