.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как изгубих 2 см от обиколката на корема си за 30 минути

| преди 36 седмици
Снимка: Istock.com

Мит е, че жените не знаят какво искат. Знаят. И го искат ВЕДНАГА!

През декември искат красиво тяло. Защото идват празници и малката златна рокля за партито просто крещи да бъде разходена и да потанцува с някой секси мъжки костюм.

Лошата новина - така и не дойде онова време, наречено "От утре", когато си обеща да тръгнеш на фитнес. 

Добрата новина - може и без фитнес!

Венус Легаси е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата - RealTime Thermal Feedback. 

Какво значи това?

Да заменим сложния език на физиката с лесно достъпен и да си поговорим по женски. Когато се стимулира кръвоснабдяването на третираната зона, това води до засилване на възобновяването на кожата. Колкото и добре да се грижим за нея с лосиони, душ-гелове, кремове и продукти със пилинг ефект, те или не проникват добре в кожата, или я повлияват, но на съвсем повърхностно ниво. Електромагнитните импулси и мултиполярна радиочестота доставят бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. А когато се работи на тези нива, промените към по-добър вид на кожата са осезаеми и се случват по-бързо. 

Можем да препоръчаме продукт с чисто сърце, когато сме ги изпробвали лично. Редактор на LadyZone се подложи на процедура с Венус Легаси, като третира областта на корема, в MedEsta-Medical Esthetic Center 

VENUS LEGACY

Проблемът
Като цяло съм слаба и нямам проблеми с килограмите, но коремът ми не е стегнат. Кожата е 
отпусната, коремът изглежда подут, заради което често го гълтам, когато съм с прилепнали дрехи. Лош навик... Спортът изисква постоянство и време, а за съжаление не разполагам и с двете. 

Усещането
По време на процедурата просто си лежа и релаксирам. Усеща се леко и приятно затопляне.

Цветът 
Кожата в третираната област се зачерви. Но няколко часа след края на процедурата всичко си беше както преди. Промяната беше толкова дълга, колкото да се прибера и да покажа на съпруга си какво и къде съм си правила. Апаратът има вграден регулиращ се термометър с екран, който в реално време следи температурата на повърхността на кожата в третираната зона, която достига до 44-45 градуса. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканта в дълбочина.След процедурата
Преди процедурата измерихме обиколката на талията. Веднага след процедурата направихме същото. Учудващо за мен, но обиколката беше намаляла с 2 см. Освен това, движенията с накрайника действат и като приятен масаж. Усетих лекота и тонизиране на корема. Гледах се в огледалото вкъщи и промяната беше очевидна. Чак ми беше странно, че нещо такова може да се случи с една процедура. Все пак някога наистина ще тръгна сериозно на фитнес. Но мисля, че за бързи резултати мога да разчитам на няколко подобни процедури. Просто го видях върху себе си. 

VENUS LEGACYКакви проблеми на тялото може да решите с тази процедура?

# Редуцират се целулитните депа

# Оформя се тялото

# Намаляване се обиколката

# Стимулиране се производството на колаген и еластин в кожата

# Стяга и изглажда кожата

# Редуцира бръчки и торбички около очите

# Оформя скулите и контура на лицето

# Стяга и тонизира на кожата на шия и деколте

# Редуцира двойна брадичка

# Изглажда на бръчките и линиите около устата 

Венус Легаси