Най-доброто решение, което може да вземете при избора на нов цвят на косата е когато се съобразявате с естествения си цвят. Също така този на кожата не е за пренебрегване, за това, преди да ви представим "10-те нюанса кестеняво на 2015", ви предлагаме да преговорим някои основни правила.

На светла кожа отиват предимно топлите нюанси кестеняво. Меките червени цветове ще изглеждат добре, както и по-светлите ягодови тонове – особено ако са нанесени с техника "балеаж".

На средно тъмна кожа, нито много тъмното – нито много светлото кестенявото е чудесен вариант. Дами, вие, които имате този тип кожа сте късметлии, защото имате пълната свобода да експериментирате с кестенявата цветова гама. Дали ще предпочетете по-светла или по-тъмна, със или без карамелени оттенъци... няма значение. Единствено ви съветваме да не прибягвате към твърде топлите нюанси.

На тъмна кожа й отиват тъмните цветове, които изглеждат най-естествено. Бихте могли да разнообразите цвета на косата, въвеждайки топли червени или пурпурни оттенъци (чрез техниката на "high lights")

И не на последно място - Дами, придържайте се към правилото за до два тона разлика с естествения цвят.

#Chocolat - ах, този цвят! Кестенявият цвят, наподобяващ този на шоколада е изключително женствен. В интерес на истината, повечето жени го предпочитан. И тази година този изкушителен тон за коса е на мода. 

#Chocolat
Снимка: Pinterest.com

#Godlen - На кестенява или на друг цвят коса, златистите отенъци стоят много красиво. Те придават допълнителна текстура на косата, която блести и е сияйно красива. 

 

#Godlen
Снимка: Pinterest.com

 

#Honey - Говорейки за топлите и блестящи нюанси, не може да не споменем за медния цвят. Фин, топъл и красив той ще отива на дами със светла кожа. 

#Honey
Снимка: Pinterest.com

 

#Hazelnut - Нюансът лешник е сред основните трендове това лято. Той е нито много тъмен, нито много светъл - идеален за море. 

#Hazelnut
Снимка: Pinterest.com

 

#Light - Този вариант на кестенявата коса просто грее. Светлият вариант на кестенявата коса се постига чрез техниката "hight lights" при боядисването. Огряна от слънчевите лъчи, косата е блестяща.  

#Light
Снимка: Pinterest.com

#Ash - Както при русото, така и при кестенявата коса - пепелявите нюанси са на мода тази година. Единственото, което можем да кажем за този конкретен цвят е, че си заслужава да се опита, но... трябва смелост. 

#Ash
Снимка: Pinterest.com

#Mahagony - е интересен цвят, защото е нито много червен, нито много кафяв, но е изключително стилен и съблазняващ. Не мислите ли?!

#Mahagony
Снимка: Pinterest.com

#Red - Стигнахме и до червения отенък в кестенявата коса, който подхожда на жени със светла кожа, която или бяла като порцелан или с лунички. 

#Red
Снимка: Pinterest.com

#Dark - Тъмно, но не съвсем. Този цвят е дълбок и мистериозен - дали сте с къса или с дълга коса, тъмно кестенявото придава загадъчен вид на всяка, която го е избрала. 

#Dark
Снимка: Pinterest.com

#2015 - и не на последно място ви представяме нашия фаворит за лятото и това е комбинация от шоколад с леки махагонови отенъци. 

#2015
Снимка: Pinterest.com