.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

10 нюанса кестеняво за лято 2015

LadyZone.bg | преди 4 години
Снимка: Pinterest.com
Кестенявият цвят на косата е най-разпространен от всички останали, за това ви представяме серия от десет вдъхновяващи нюанса на кафявата коса, за да можете това лято да сте уникална

Най-доброто решение, което може да вземете при избора на нов цвят на косата е когато се съобразявате с естествения си цвят. Също така този на кожата не е за пренебрегване, за това, преди да ви представим "10-те нюанса кестеняво на 2015", ви предлагаме да преговорим някои основни правила.

На светла кожа отиват предимно топлите нюанси кестеняво. Меките червени цветове ще изглеждат добре, както и по-светлите ягодови тонове – особено ако са нанесени с техника "балеаж".

На средно тъмна кожа, нито много тъмното – нито много светлото кестенявото е чудесен вариант. Дами, вие, които имате този тип кожа сте късметлии, защото имате пълната свобода да експериментирате с кестенявата цветова гама. Дали ще предпочетете по-светла или по-тъмна, със или без карамелени оттенъци... няма значение. Единствено ви съветваме да не прибягвате към твърде топлите нюанси.

На тъмна кожа й отиват тъмните цветове, които изглеждат най-естествено. Бихте могли да разнообразите цвета на косата, въвеждайки топли червени или пурпурни оттенъци (чрез техниката на "high lights")

И не на последно място - Дами, придържайте се към правилото за до два тона разлика с естествения цвят.

#Chocolat - ах, този цвят! Кестенявият цвят, наподобяващ този на шоколада е изключително женствен. В интерес на истината, повечето жени го предпочитан. И тази година този изкушителен тон за коса е на мода. 

2110840402.jpg
#Chocolat Снимка: Pinterest.com
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите