.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Коледа римува с весели моменти и споделена радост

LadyZone.bg | преди 3 години
Снимка: Press office
Грабвайте старата книга с рецепти на баба и да започва кулинарната Коледна игра

Очакванията ви, по време на празниците, могат да бъдат изключително високи. Украсата, масата, менюто, програмата за вечерта... всичко трябва да бъде перфектно. Точно както си го представяте. 

Доказано е и е познато на повечето от нас – няма празник без стрес, адреналин и/или лека фрустрация. Без паника. Също както креативния екип на ИКЕА, така и ние, окуражаваме несъвършенствата при готвенето. Защо да не използваме тези смущаващи, на пръв поглед, моменти, за да се посмеем на недостатъците? Истината е, че празничните лакомства са вкусни, независимо от това как изглеждат! Важно е да не забравяте основната подправка – много любов.

Kолекция VINTER 2015, ИКЕА
Снимка: Press office

Така че, не се колебайте. Сложете готварската шапка, извадете прашната книга с рецепти и се отдайте на вълнуващи кулинарни изживявания.

Тази година колекцията от форми за печене на ИКЕА, хартиени форми за печене, метални кутии и престилки е напълно подходяща за перфектното несъвършено коледно печене.

Kолекция VINTER 2015, ИКЕА
Снимка: Press office

Грабвайте старата книга с рецепти на баба и регулируемата престилка и да започваме.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите