.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Голите торти - новата сватбена мания

| преди 1 година
Представят основната идея на брака - да застанеш пред партньора си такъв, какъвто си

Големите, натруфени със сметана и захарни цветя сладкиши, които младоженците тържествено разрязваха на сватбата си, бяха детронирани. И то от торти - без крем, без фондан, без фигури, без сметана! Голите торти са тенденция, която завладява сватбените тържества все повече.

Блатовете са традиционни - ванилия или шоколад, като се подреждат стъпаловидно. Всяко малко разстояние, останало от долния етаж, е украсено. На голата торта й отива най-естествената украса. Това са най-вече плодове и цветя. Тортите може съвсем леко да бъдат намазани отстрани с тънък, прозрачен слой крем или да бъдат поръсени с пудра захар.

Минимализъм? Не! Тези торти са просто представят основната идея на брака - да застанеш пред партньора си такъв, какъвто си, истински и без украса и преструвки, и той да те приеме.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите