.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

30 минути на Женския пазар (ГАЛЕРИЯ)

Евгений Милов | преди 2 седмици
Снимка: Евгений Милов
Колоритна есен, нали?

Пътувах с такси за снимките на модно ревю. Когато колата спря и ме остави на адреса, мислех че има някаква грешка. Но такава нямаше. Озовах се на онова място в София, което е разположено на няколкостотин метра от президентството и министерския съвет, но прилича на Бомбай. Спомних си, че съм идвал тук преди много години за откриването на една експериментална изложба в магазин за дрехи втора употреба, както и че бях чувал от повечето си приятели за вкусната храна в района. С риск да си навлека неприятности от местните, имайки предвид недружелюбните погледи и пиянските провиквания по обед, силното полицейско присъствие в района ме окуражи да извадя камерата от раницата и да заснема един обичаен ден от колоритната есен на Женския пазар в София.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите