.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Алена: Кармата отчита всяка мисъл и действие на човек

Росица Николова | преди 50 седмици
По повод брой 200 на списание "Кармичният кръг" - интересен разговор за енергията на числата, кармата и как да открием часа на раждането си

Светлана Тилкова-Алена е жената, с която започват деня си много от нас - още преди да сме изпили сутрешното си кафе дори. Защото именно тя изготвя всички хороскопи и съвети на сайта zodia.bg. Алена се занимава с астрология от 1977 г., като в безкрая на тази наука я въвежда един възрастен астролог в Япония. Обучава се по астрология и психоанализа в САЩ, а през 1990-91 Линда Гудман й помага да конкретизира посоката на изследванията си. В момента се занимава освен с изготвяне на хороскопи и с изследвания, свързани с преражданията, в които може да прониква без хипноза. 

Поводът да се срещнем с нея е брой 200 на списание "Кармичният кръг", който ще излезе на 1.08.2017 г. Един интересен разговор за енергията на числата, кармата, как да открием часа на раждането си и кои са забравените забранителни формулировки на светите отци.

Предстои да излезе брой 200 на списание „Кармичният кръг”. Има ли числото 200 някаква специфична енергийна натовареност и какво вещае за списанието?

За мен това число е свързано със 17 години усилена работа, отговорност при изготвяне на прогнози, радост след приключването на десетки хиляди проблеми, когато съветът ми е изпълнен, болка, когато някой е потърсил непоправимо късно моята помощ или е решил да пренебрегне съвета ми и е съсипал живота си.

Числото 200 няма специфична енергийна натовареност, но има положителен заряд, по-мощен от този на вибрация 100, защото е носител на двойна вибрация на мощно пробуждане. За едно месечно издание такава вибрация позволява на читателите да съзреят за знанията, които им поднасям, да приемат с търпение грешките си и неспазените Съдбовни забрани, да отворят широко очите си за реалността, зрима и незрима, която често е различна от техните представи. Нашите читатели са от всички възрастови групи, а двете плутонови нули са  гаранция, че следващите броеве на списанието ще са полезни  поне на още две поколения, включително и на историците и археолозите, които след години ще обърнат поглед към разказите ми за истинската история на България.

Защо избра точно това име за изданието си?

Кармичният кръг е началото и краят, който отново се слива с началото. Кармичният кръг е безкрайният живот на Безсмъртния Дух, въплъщаван в множество физически тела по пътя към съвършенството. Живот извън кармичния кръг не съществува, защото кармата отчита всяка мисъл и действие на човека на планетата Земя, както и на всяко друго разумно същество във Вселената.

Какво е карма? 
За индуизма, будизма, даоизма и други азиатски духовни учения и религии кармата и прераждането са основни стълбове, върху които те се развиват. Думата „карма“ идва от основната за древна Индия писменост санскрит и днес се е наложила в целия свят. Това означава, че като говорим за карма, задължително имаме предвид будизъм или друга азиатска религия. Законът за причината и следствието е общовалиден за всеки и всичко, а факта, че християнството го отрича, не обезсилва неговото действие.

Ще е добре да не забравяме, че учението за прераждането е било неделима част от Духовното учение, донесено от Иисус на Земята и впоследствие превърнало се, твърде променено в християнска религия и така до IV век, когато на Константинополския Вселенски  събор е забранено. Днес малцина знаят забранителната формулировка на светите отци, анатемосваща вярата в прераждането:

“Всеки, който изповядва мистичната идея за предишно съществуване на Душата и по-сетнешна поредица от събития (Карма или закона за причината и следствието), ще бъде прокълнат (анатема)”.

А в същото време каноните на православното християнство утвърждават, че има възкресение, възнасяне, задгробен живот. Интересно дали може да бъде забранено нещо, което не съществува? И какво по-естествено разбиране може да има от философията, че животът ни съществува и се развива в различни променящи се форми, докато постигнем духовна чистота и морал, позволяващи ни да се слеем в Единното Божествено Начало - Създателя.

За изготвяне на хороскоп е нужно човек да знае и часа на раждане, какво може да се направи обаче, ако няма такава информация?

Часът на раждане е важен за пълния астрологичен хороскоп. Посредством часа на раждане, се определят асцедента и домовете в звездната карта, разкриващи заложените проблеми със здравето и начините за тяхното преодоляване, сферите за професионална реализация, брачните партньори и много други важни за себепознанието, избягването на житейски изпитания и възможностите за успех, характеристики.

Часът на раждане може да се види в служба ЕСГРАОН на общината, в която всеки човек е записан при раждането си. Ако тази информация липсва, заради нечия немарливост при попълването на картоните, може да бъде изготвен общ астрологичен хороскоп, или само пълен номерологичен хороскоп. Ако човек иска да си помогне, за да опознае себе си и да тръгне по пътя на Светлината, желанието му се сбъдва по един или друг начин.

LadyZone тази година ще навърши 7 години. Какво ще ни донесе това?

LadyZone в момента е в лична година, подвластна на вибрация 7, която налага анализ на изминалите години, осъзнаване на допусканите грешки, промени в съдържанието, чрез нови идеи, които да привлекат повече потребители. С навършването на 7 години, сайтът навлиза в своята първа житейска зрялост, новата информация, заради вибрацията на следващата лична година ще твори положителна карма с всички фенове! Пожелавам успех на LadyZone!