Ако някога сте се чудили каква е тайната за добрия външен вид на Анистън, сега ще ви я разкрием:

Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosЕ, всъщност не е много изненадващa: актрисата не скри, че е на 42 години и подобно на много други знаменитости и тя се нуждае от подмладяване. Джен не пази в тайна факта, че е използвала услугите на пластичен хирург. Анистън не е фен на всички процедури, но сподели, че си слага ботокс инжекции. За красивия си и естествен тен актрисата се доверява на качествени бронзанти. Обича да боядисва миглите си, процедура, която прави на всеки три седмици.

Звездата разказа и за тийнейджърските си години. Тогава не се чувствала като сексапилна гимназистка и дори се притеснявала за външния си вид. Нейната майка e модел и затова обръщала голямо внимание на външния вид на дъщеря си. Актрисата призна, че й е било нужно доста време, за да отвикне да слага дебели пластове грим

Неотдавна Анистън беше определена за най-секаспилната жена на всички времена – в допитване, осъществено от сп. “Man’s Health”. Всъщност тя "отмъкна" този приз под носа на икони като Мерилин Монро и Елизабет Тейлър, и дори успя да „победи” най-голямата си съперница (в живота обаче стана обратното) Анджелина Джоли.