Уличен стил и духът на Западното крайбрежие – ако искаш да си в крак с модата, това е трендът за есен-зима 2013, който трябва да осигуриш за ноктите си. Как? С
колекцията San Francisco от OPI. Тя включва в палитрата си небесни и морски нюанси на синьото и сивото, червени, бургундски и кафяви оттенъци, вдъхновена от някои емблематични за града елементи – Китайския квартал, мостът Голдънгейт и крайбрежния път Ембаркадеро. Този есенен меланж включва и специална текстура, отразена в трите нови цвята земни нюанси от серията лакове за нокти Liquid Sand™ в тъмнокафяво, синьо и сиво: It’s All San Andreas’s Fault, Wharf! Wharf! Wharf! и Alcatraz…Rocks. Лаковете за нокти Liquid Sand изсъхват в матова текстура с бляскави оттенъци.

 

Колекцията се състои от 12 цвята, вариращи от сиво и синьо до оттенъци на гранатови и рубинени скъпоценни камъни, проектирани като аксесоари към най-горещите визии тази есен - от милитъри детайли до зимно-бели тонове. На всички есенно-зимни ревюта моделите бяха покрити с луксозни материи от глава до пети.

Всички лакове за нокти от колекцията San Francisco са със специалната четчица на OPI ProWide™ Brush за безупречно нанасяне. Лаковете за нокти Liquid Sand винаги трябва да бъдат носени без топ лак.

Колекция San Francisco от OPI ще се появи през август 2013 в професионалните козметични салони и избрани магазини.Препоръчителна цена: 20 лв.