С някои зодии любовта е лесна и лека като песен - просто се случва. С други трябва да се борите, преди да стигнете до най-сериозните и дълбоки чувства. Защо така е това? 

1. Дева

Девите са може би най-самостоятелните от всички зодиакални знаци. Те подхождат към повечето взаимоотношения аналитично. Дори и да не е умишлено, Девите автоматично държат повечето хора на разстояние от себе си, докато не се уверят, че могат да им се доверят. Те не са най-лесните хора за обичане. За да може Девата да обича някого, тя трябва да свали стените си и да се отвори, което не е в природата ѝ. Щом обаче веднъж го направят, те са невероятни партньори. Определено обаче им отнема известно време, за да стигнат дотам.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

2. Скорпион

Скорпионите са царете на това да не знаят какво искат. Те постоянно се колебаят между горещото и студеното и това ги прави наистина трудни за емоционално общуване. Скорпионът може да бъде изключително изтощителен партньор. Заради това често влиза и излиза от връзки. Докато Скорпионът не узрее емоционално, той просто не е готов за истинска връзка.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

3. Стрелец

Няма знак в зодиака, който да е по-предизвикателен, импулсивен и разсеян от Стрелеца. В някои отношения това ги прави много вълнуващи партньори и с когото и да са, никога няма да му е скучно. Но от друга страна, това ги прави почти невъзможни за влизане в сериозна връзка. Те постоянно преследват следващото нещо - следващото приключение, следващия прилив на адреналин. Не могат да бъдат спокойни. А това не е много благоприятно за връзките им. Стрелецът ще се почувства удовлетворен само когато намери човек, който не просто го преследва, а тича редом с него.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

4. Водолей

Водолеите по природа са сдържани, затворени хора. Те не са склонни да се отварят и да допускат хора до себе си. Може да бъде наистина трудно да се комуникира с Водолей, който поддържа дистанция нарочно. Водолеите се нуждаят от човек, на когото наистина могат да се доверят и с когото да се чувстват комфортно. Ако си позволят да бъдат уязвими, ще се отпуснат и може дори да се влюбят.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

5. Козирог

Козирозите са пример за практичност, ефективност и упоритата работа. Макар че това ги прави изключително надеждни служители или колеги, то може да означава също, че подхождат към всяка връзка като към бизнес сделка. Никой от партньорите не иска да се чувства така, сякаш го оглеждат и претеглят в списък "за" и "против". Козирогът трябва да се научи да се доверява на сърцето си толкова, колкото и на главата си, за да намери истинска, трайна любов.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

6. Близнаци

Близнаците имат репутацията на нерешителни и прекалено емоционални хора. Макар че до известна степен това е вярно и може да направи общуването с тях уморително, то също така означава, че те обичат с цялото си сърце и се доверяват изцяло на това, което чувстват. Когато Близнаците обичат, те се впускат изцяло в това. Те не задържат нищо и дават всичко от себе си на партньора си. Това може да бъде дори плашещо. 

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

7. Лъв

Няма толкова динамичен и завладяващ знак като Лъва. Лъвовете са изключително независими, уверени и сигурни в себе си. Затова е важно за всеки, който е с Лъв, да приеме, че той никога няма да има нужда от вас. Но те са толкова магически знак, че е невъзможно да не бъдете привлечени от тях. Лъвовете правят всичко по-вълнуващо и завладяващо, така че не е изненадващо, че всички ги обичат.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

8. Овен

Активен, вълнуващ, страстен, Овенът превръща партньора си в центъра на своя свят. Те отдават приоритет на партньорите си и правят всичко възможно да бъдат тяхното всичко.  Овните се стремят да бъдат опора за всичко, от което човекът, с когото са, може да има нужда. Кой би могъл да откаже да обича такъв човек?

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

9. Телец

Просто няма по-лоялен и непоколебим знак от Телеца. Когато Телецът обича някого, той го обича за дълго. Те са напълно предани и отдадени на човека, когото обичат. Телецът не оставя нищо на въображението, нищо не остава в някаква сива зона. Всичко е изложено на масата и винаги имате ясна представа за тяхната позиция. Подобна преданост и лоялност се среща рядко и трудно, така че, когато я откриете, не се отказвайте от нея.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

10. Везни

Това, което Везните искат, е всички да са доволни и щастливи. Важи за почти всички на Земята, но най-вече за хората, в които са влюбени. Везните биха се дали всичко, за да се уверят, че партньорът им е на най-доброто място и се чувства по най-добрият начин. Те ще направят всичко, за да направят своя човек щастлив. Те са толкова лесни за обичане, защото показват вид любов, който е възможно да получите от друг човек.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

11. Риби

Рибите вероятно имат най-голямото любящо от целия зодиак. Те чувстват дълбоко, всички са емоционални и нямат проблеми да изразят какво искат и от какво се нуждаят от хората, които обичат. Рибите поставят всичко на масата. Те не оставят нищо неизказано. Биха минали през огъня и обратно заради човека, когото обичат. Любов с тях е нещо, което се изпитва веднъж в живота.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

12. Рак

Раците са най-големите големите грижовници, най-склонните да обичат безусловно от всички знаци в зодиака. Те са всеопрощаващи и търпеливи. Те са знакът, на който можете да разчитате, че винаги ще бъде до вас - денем или нощем, независимо от всичко. Ракът е съвършен пример за това как трябва да изглежда любовта. И на свой ред - как всички ние трябва да се обичаме.

Снимка: facebook.com/A.different.type.of.Art

 

Отговаря ли на истината за вашата зодия?