ОВЕН 

Представителите на този знак са изключително взискателни и обръщат много внимание на външния си вид – всичко трябва да е безупречно, премислено и точно. Привърженици на минимализма, те предпочитат премерените неща, излъчващи изисканост и стил. Идеалният годежен пръстен за Жената Овен е нито много голям, нито много малък. За да разпалите огъня в нея, заложете на поразителния червен цвят на така наречения "The Moussaief Red" - червен диамант, който е сред най-редките цветове при диамантите.

ТЕЛЕЦ 

Дами, ви обичате цветовете, наслаждавате се на живота и харесвате да бъдете забелязвани... но не много. Достатъчно, за да се отличавате от останалите със своя съвършен стил и вкус към красивите неща. За това годежният Ви пръстен трябва да обединява всички тези ваши качества, който поддържат духа Ви жив – за предпочитане е той да бъде със средна големина и обсипан със скъпоценни камъни в нежни пастелни нюанси.

 

БЛИЗНАЦИ 

Труден избор, но не и невъзможен. Жената Близнаци обича изненадите и е привърженик на нестандартните, но същевременно изящни комбинации. Господа, може да впечатлите своята дама със златен пръстен с контрастиращ скъпоценен камък, като този на Dior от колекцията „Oui” (“Да” от френски език) с розов диамант в обков от жълто злато. Със сигурност ще приеме предложението ви за брак. 

РАК

Жените Рак се отличават от останалите със своите изтънчен стил и елегантност. Същевременно те обичат да го показват – изберете пръстен чийто дизайн е впечатляващ и едновременно изискан – моделът на MIKIMOTO олицетворява идеалния годежен пръстен, които ще краси ръката й.

 

ЛЪВ

Лъвиците са страстни, силни и стилни. Естествената им красота и огнен дух привличат вниманието и пораждат възхищение. Годежният им пръстен трябва да излъчва всички тези техни качества. Необикновена, лъвицата заслужава най-доброто – представете си правоъгълен диамант “Алнат”, чийто ярко жълт цвят изпъква на фона на бяло злато.

 

ДЕВА

Жената дева е изключителен естет. За нея и най-малкият детайл има значение. За тях е важно пръстенът, който ще краси ръката им да бъде изтънчен, забележителен и женствен. Няма да сбъркате ако се спрете на модел “Solitaire” с фина халка и средно голям камък – без излишни скъпоценни украси. Знайте също, че сапфирът е нейният камък – той символизира хармонията, мира и истината.

 

ВЕЗНИ

Ах, Везните! Под влиянието на Венера, Жената Везни се чувства силна в брака и всички други партньорски начинания. Балансирана и свръх прецизна, тя знае какво иска и какво не (да, говори се друго, но не е напълно така). Дамите представители на този зодиакален знак биха харесали пръстен чийто дизайн е много изчистен и олицетворява идеално равновесие между дизайн и визия.

СКОРПИОН

Скорпионът – знакът на любовта и на смъртта. Той е постоянен, гъвкав, самостоятелен и властен, за това неговият пръстен е редно да бъде уникален - като самия него. За това заложете на черния диамант и/или рубина в обков от бяло злато. Може би се питате “до колко е прието годежният пръстен да бъде с черен камък?” Истината е, че не са важни преустановените и общоприети догми – мислете за усмивката на вашата любима, когато й го връчите. 

СТРЕЛЕЦ

Носител на много положителна енергия, Жената Срелец е многолика. Тя е единствена по рода си – обича предизвикателствата и умело се справя с настъпващите промени, харесва нестандартните форми и отличаващите се нюанси. За това пръстен като този със сапфир, обгърнат от диаманти би бил правилният избор.

 

КОЗИРОГ

Дами, вие обичате класиката в жанра. За вас идеалният годежен пръстен е иконичният диамантен “Solitaire” с бял правоъгълен или кръгъл камък в обков от бяло злато. Не можем да го отречем, Жената Козирог знае как да бъде винаги безупречно елегантна и стилна.

 

ВОДОЛЕЙ

Безспорно е, синьото е вашият цвят... или ако трябва да бъдем точни, най-много Ви утива тюркоазът. Ако е възможно, щяхте до го носите всеки ден. Това е възможно с годежния ви пръстен. На вас съответства пръстен със син турмалин в обков от бяло злато.

 

РИБИ

Жената Риби е мечтател, за това й трябва пръстен в чиято чистота погледът й да се изгуви в далечни фантастични светове, където царят любовта, щастието и свободата. Диамантеният пръстен и неговите небесни проблясъци са правилният избор.